Reciklaža počinje kod nas!

O nama

Sjedište kompanije je u Gradačcu na adresi Sarajevska b.b. a cjelokupno poslovanje se odvija kroz deset poslovnih jedinica u Gradačcu, Pelagićevu, Busovači, Zenici, Bihaću, Lukavcu, Gračanici, Brčkom, Bijeljini i Sarajevu.

Naše poslovne jedinice opremljene su opremom za zbrinjavanje metalnog otpada kao i teretnim vozilima za potpunu logističku podršku te ekološkim dozvolama za upravljanje opasnim i neopasnim otpadom. Također posjedujemo i certifikate: ISO 9001-Quality, ISO 14001-Environment, OHSAS 18001 Health & Safety.

U osnovnoj djelatnosti Modernizacija d.o.o Gradačac se bavi otkupom, preradom, reciklažom i prodajom metalnih sekundarnih sirovina.

Za uspjeh su najbitniji članovi kolektiva, a naši su kvalifikovani, sposobni sa iskustvom u ovoj branši. Cilj društva je da u potpunosti zadovoljimo potrebe kupaca, pružajući im uvijek više od njihovih očekivanja, uz poštivanje zakonskih regulativa i odgovoran odnos prema okolišu.
Direktor i vlasnik društva sa 100%-tnim udjelom je Aldin Okanović.


Sigurnost i zdravlje


Veliku pažnju posvećujemo kvalitetu, sigurnosti i zdravlju naših uposlenika što svjedoče i certifikati ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 8001.